۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، به مناسبت هفته پژوهش
امروزه، نقش انکارناپذیر پژوهش در توسعه جوامع پیشرفته، برهمگان واضح و مبرهن است. این حوزه بستر مناسبی را برای بروز و ظهور خلاقیت¬ ها در جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارایه راهکارهای مناسب، فراهم می کند.

امروزه، نقش انکارناپذیر پژوهش در توسعه جوامع پیشرفته، برهمگان واضح و مبرهن است. این حوزه بستر مناسبی را  برای بروز و ظهور خلاقیت¬ ها در جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارایه راهکارهای مناسب، فراهم می کند.

طی سالهای گذشته، دانشگاه علوم پزشکی جهرم، به واسطه پتانسیل بالای اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان و دانش پژوهان و کارمندان کوشای خود گامهای بلندی را در مسیر توسعه و پیشرفت برداشته و انتظار می رود با عنایت و لطف الهی شاهد نمود بیشتری از خلاقیت و تلاش محققان در بستر پژوهش و فناوری باشیم.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش به اساتید، دانشجویان و کارکنان حوزه پژوهشی دانشگاه ، توفیق روز افزون فعالان و تلاشگران این عرصه  را  در جهت تحقق اهداف عالیه حوزه سلامت از خداوند منان خواستارم.

1398/09/24

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.