۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
معرفي طرح پژوهشي "ثبت بيماري" در جلسه شوراي مركزي كميته تحقيقات دانشجويي
🔸سرپرست كميته تحقيقات دانشگاه در جلسه شوراي مركزي اين كميته گفت: معرفي طرح هاي ثبت بيماري و بررسي روند درمان بيماري هاي شايع از اهداف مهمي است كه شوراي مركزي كميته تحقيقات دانشگاه دنبال مي كند.

دكتر حسين كارگر گفت: از اقدامات پيش رو در اين كميته معرفي طرح هاي ثبت بيماري در دانشگاه علوم پزشكي جهرم و اولويت آن بر ثبت متوالي پارامترهاي موثر در بيماران دچار سرطان است.وي در ادامه افزود: در اين بررسي علائم حاد بيماري، كيفيت  و چگونگي  پيشرفت درمان رضايت بخش و ... مورد بررسي قرار مي گيرد و نتايج آن در سياست گذاري كلان وزارت بهداشت كشور مورد استفاده قرار مي گيرد.وي بررسي مداوم عملكرد هاي پژوهشي و مقايسه آنها در بالا بردن كيفيت پژوهش و فناوري مهم دانست و گفت:  از اهداف پيشين كميته تحقيقات دانشگاه بوده كه اعضاء ماهانه فعاليت ها و فرايند هاي پژوهشي خود را در جلسه شوراي مركزي اين كميته ارائه دهند.گفتني است در اين جلسه خانم هدي حق شناس دبير كميته تحقيقات گزارشي از فعاليت اعضا در يك ماه گذشته را ارائه كرد.جلسه شوراي مركزي كميته تحقيقات دانشگاه روز گذشته 11 آذر ماه 98 با حضور اعضاي دانشكده پزشكي و دانشكده پرستاري در سالن شهيد ايرانمنش دانشگاه برگزار شد.

1398/09/12

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.