چاپ نخستین مقالات کووید 19 پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ژورنال های علمی معتبر
دکتر امیر عبدلی ، دکتر وحید رحمانیان و دکتر وحید مقرب از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی جهرم، موفق به چاپ مقالات با موضوع کووید 19 در در ژورنال های علمی معتبر شدند.

مقاله دکتر امیرعبدلی وهمکاران ایشان(دکتر میرزا علی مفضل و حامد میر) با عنوان:

- The COVID-19 Pandemic, Psychological Stress During Pregnancy, and Risk of Neurodevelopmental Disorders in Offspring: A Neglected Consequence

در ژورنال Journal of Psychosomatic Obstetrics and Gynaecology  با کیفیت Q1 و ایندکس ISI با IF:2.327  به چاپ رسیده است.

همچنین2 مقاله مربوط به دکتر وحید رحمانیان با عنوان:

- Using twitter and web news mining to predict COVID-19 outbr

- Case fatality rate of coronavirus disease 2019 (COVID-19) in Iran-a term of caution-

در ژورنال Asian Pacific Journal of Tropical Medicine با کیفیت Q1 و ایندکس ISI با IF:1.77  به چاپ رسیده است.

مقاله دکتر وحید مقرب و دانشجویان رشته پزشکی( فرشید جاودانی و ناصر حاتمی) با عنوان:

-The first case of COVID-19 infection in a 75-day-old infant in Jahrom City, south of Iran

در ژورنال Journal of the Formosan Medical Association با کیفیت Q1 و ایندکس ISI با IF:2.844  به چاپ رسیده است.

1399/03/09