برگزاری مراسم گرامیداشت روز پژوهش و انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه

مراسم روز پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه در سالن شهید قادری با حضورریاست ، معاونین، اساتید،دانشجویان  و پژوهشگران برتردانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه در ابتدای مراسم با اعلام اینکه برای پیشبرد در پژوهش می بایست از ظرفیت ها بیش از آنچه که هست استفاده شود. انگیزه و ایجاد ترغیب را از فاکتور های مهم در پیشبرد پژوهش دانستند

دکتر عابدی، مدیر توسعه پژوهش دانشگاه ،گزارشی از عملکرد پژوهشی سال98 دانشگاه ارائه کردند.

دکتر کاووس صلح جو معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز درادامه مراسم افزودند: فعالیت های پژوهشی بیشتر به علایق فرد بستگی دارد از همین رو ما تمام تلاشمان این است که بتوانیم با ایجاد انگیزه، محققین و دانشجویان را به سمت پژوهش هدایت کنیم. وی با اشاره به  118 عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: در سال جاری 100 مقاله پژوهشی به ثبت رسیده است که از این تعداد، 73 مقاله ISI بوده است.به گفته وی پتانسیل و ظرفیت های پژوهشی در اساتید هیئت علمی و همچنین دانشجویان ستودنی است زیرا در مقایسه با سال گذشته کیفیت پژوهش ها بهتر شده است.

در پایان مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.

پژوهشگران برتر دانشگاه به ترتیب: دکتر فریدون  کاوسی، دکتر علی دهقان و خانم معصومه سنایی

پژوهشگر برترگروه علوم  بالینی:  دکتر کرامت الله رحمانیان

پژوهشگر برترگروه علوم پایه به ترتیب: دکتر لیلی مصلی نژاد، دکتر امیر عبدلی، دکتر اکبر هاشمی طیر

پژوهشگر برتر گروه کارمندان به ترتیب: خانم سعیده عرفانیان،  آقای حمیدرضا دولتخواه و خانم فاطمه هنرمند جهرمی